I tested the machine a few times. It’s been already about 6+ hs of use with the first battery charge, and still 40% left!.

Mesin bola ténis S4015

Kuring diuji mesin sababaraha kali. Éta parantos sakitar 6+ hs panggunaan kalayan ngeusi batre anu munggaran, sareng masih aya 40% deui !.

I’m very pleased with the operation and robustness of the machine. The fact that is has internal oscillation makes it very precise and it keeps the precision from the 1st till the last ball

Mesin ténis némbak T1600

Abdi resep pisan kana operasi sareng katahanan mesin. Kanyataan anu ngagaduhan osilasi internal ngajantenkeun tepat pisan sareng ngajantenkeun presisi ti mimiti 1 dugi ka bola terakhir

Blog Kami

Produk olah raga pinter kami sapertos mesin némbak ténis, mesin maén baskét, mesin némbak Badminton, mesin latihan Sepakbola, mesin maén bola squash, mesin latihan voli, mesin ténis méja, mesin gutting string rakét, set latihan lampu, alat latihan ténis, rakét ténis, rakét bulutangkis jsb.

Daptar